zondag 6 januari 2013

Notulen-5 Januari 2013

We zijn in de vakantie naar Margot's huis in Rotterdam geweest om verder te werken aan het project.


Idee: Belpunten

Belminuten, MB’s en sms’jes worden in punten omgerekend.

Die punten kun je kopen en besteden, met die punten kun je niet alleen belminuten kopen, maar ook bijvoorbeeld een kopje koffie of een accessoire in onze winkels. Punten kopen in AH (zoals de iTunes kaart).

Elke maand krijg je een aantal punten gestort op je account en je kunt zelf kiezen hoe je die besteed. Als je bijv. Een maand niet veel hebt gebeld, kun je van je overige punten een accessoire kopen in onze winkel. Of je koopt een kop koffie door in een cafe (wat bij ons hoort) een code te sms’en naar de bar. Dan koop je voor punten een koppie leut.

Hiervan krijg je ook allemaal statistieken, hoeveel punten je aan vrienden besteed en hoeveel aan jezelf. En als je bijvoorbeeld aan het einde van een maand punten overhebt en niet veel met je vrienden hebt gepraat, zegt de app iets van:”Geef Dirk even een belletje, hij is binnenkort jarig!”


Belpunten noemen we stars. Elke keer als een nieuwe maand begint worden er nieuwe stars in je Nova gedumpt. Je Nova geeft dus aan hoeveel stars je nog hebt. Als je punten gebruikt gaan die stars dus visueel uit de Nova om rond een van de planeten die voor de dingen in je leven staan zweven. Bel je veel met die ene vriend of vriendin? Dan zweven er heel veel sterren om die planeet heen, of de ster wordt steeds grote

Geen opmerkingen:

Een reactie posten