dinsdag 15 januari 2013

ons merk (aangepast)



Infin
 
Wie:    
Wij zijn infin, de nieuwe telecomprovider van Nederland. Wij proberen iets te betekenen voor onze gebruikers. Het gaat bij ons niet om het product, maar om het idee. Om de gebruiker verder te helpen met de ambitieuze passies in hun leven.
Wat
Wij bieden als enige op de markt een uniek beltegoedsysteem dat niet alleen revolutionair is, maar ook tot zelfverbetering van de klant kan leiden. Onze winkels zijn een platform waar onze gebruikers naartoe kunnen komen om ons merk te ervaren.
Waar
Onze winkels plaatsen wij vooral in de binnenstad. Net zoals de andere telecomwinkels. Onze advertenties daarentegen, vind je op apartere plekken. Wij adverteren bijvoorbeeld met posters bij cafétjes, podia en andere locaties waar onze doelgroep te vinden is. Onze doelgroep hangt rond op speciale plekken en wij zoeken ze daar op. Ook op internet hebben we advertenties, maar we doen meer aan drukwerk. Een voorbeeld hiervan is advertenties in tijdschriften en posters aan muren.
Waarom
Onze doelgroep wordt niet specifiek aangesproken door een telecombedrijf in Nederland, dankzij ons wel. Zo benutten wij deze nog niet aangeboorde doelgroep optimaal en vullen wij een gat in de markt. Andere telecombedrijven gaan namelijk alleen maar om zo goedkoop mogelijk te zijn, zonder echt verdere betekenis te hebben, terwijl dit wel iets is waar onze doelgroep waarde aan hecht.
Waarmee
Met ons unieke beltegoedsysteem geeft ons telecombedrijf echt een ander gebruiksgevoel. Ons beltegoedsysteem bestaat uit Stars. Stars kunnen gebruikt worden om vrienden te bellen of sms’en, maar ook om dingen mee te kopen in onze winkel. Of zelfs om een goed doel te steunen. Dit systeem geeft de gebruiker meer vrijheid dan alle andere telecombedrijven kunnen bieden. Ook geeft het systeem ruimte voor zelfverbetering, via de net genoemde goede doelen steunen bijvoorbeeld.
Ook worden er in onze winkels workshops gehouden zodat gebruikers aan kunnen schuiven en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten